Tetőt Építek

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. szakmai blogja

Hangoljuk össze a tető és a homlokzat színét!

Otthonunk megálmodása, részleteinek tervezgetése talán a legkellemesebb része az építkezés vagy felújítást megelőző folyamatoknak. A tetőcserepek is megannyi színben elérhetőek ma már, annyi árnyalat közül válogathatunk, hogy a lehetőségek sokasága teszi sokszor igazán nehézzé a döntést. Korábbi bejegyzésünkben már bemutattuk a legnépszerűbb trendeket, annak érdekében viszont, hogy megkönnyítsük választásukat, szakértőink konkrét példákat állítottak össze az Önök számára a leginkább összeillő, modern cserép- és homlokzati színkombinációkkal.

infografika-zladte-si-farbu-strechy-s-fasadou-600x398.jpg

A piros tetőcserép hagyományos, klasszikus, sosem megy ki a divatból, a mediterrán stílus is igen népszerű volt, mára viszont kissé háttérbe szorult. Azonban, ha “trendibb” összeállításra vágyunk, érdemes elgondolkodni a barna vagy a szürke különböző árnyalatain, akár az egészen sötét, szinte fekete színen is. A választás során érdemes igazodni épületünk stílusának színbeli jellemzőihez és a meglévő épített környezethez, hogy igazán esztétikus, harmonikus végeredményt kapjunk.
Referenciaházainkat
megtekintve is inspirálódhatnak, infografikánk pedig a konkrét színek kombinációit tartalmazza. 

szinek_uj_logo.jpg

Az esztétikum mellett az energiatakarékosság is fontos az Ön számára? Olvassa el, milyen cserepet érdemes választani otthonunkra, ha a funkcionalitás és a külcsín egyaránt fontos!

A bejegyzés trackback címe:

https://tetotepitek.blog.hu/api/trackback/id/tr2112942033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tetőt Építek

Minden amit a tetőépítésről tudni érdemes!

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása