Tetőt Építek

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. szakmai blogja

Szintet lépünk – blogunk új felületre költözik!

blog-promo-fekvo.jpgCégünk a korszerű változások híve, éppen ezért alapelvünk a fejlődés és az innovatív gondolkodás. Ezt a szemléletmódot azonban nemcsak termékeink megalkotásánál, hanem a minőségi tartalomgyártásnál is fontosnak tartjuk. Éppen ezért eljött az ideje, hogy blogfelületünk is magasabb szintre lépjen és új platformra költözzön.

Célunk a jövőben is az, hogy tartalmainkkal olyan információkat szolgáltassunk olvasóinknak, melyek professzionálisan tájékoztatják őket a tetőcserépgyártás innovációival kapcsolatban. Emellett termékeink bemutatására is nagyobb hangsúlyt fektetünk, hogy jelenlegi, illetve jövőbeni vásárlóink első kézből ismerhessék meg kínálatunk sokszínűségét, ezzel megkönnyítve számukra a választás folyamatát. Érdekes és rendhagyó bejegyzéseinkkel továbbra is igyekszünk színesebbé és izgalmasabbá tenni blogunkat, hogy ezzel kiszélesítsük az olvasók tetőgyártásról megszerzett eddigi ismereteit és tapasztalatait, felkeltve érdeklődésüket az építészet iránt.

Tartson velünk továbbra is, és látogasson el új blog oldalunkra, melyet a mai naptól kezdve ezen a linken talál. Az újítással egyidejűleg jelenlegi felületünk megszűnik, így kérjük Önt, hogy a jövőben, az előbb említett új platformunkat kövesse.

Reméljük, hogy ezzel a változással még korszerűbb és minőségibb információszolgáltatásban részesíthetjük Önt!

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tetotepitek.blog.hu/api/trackback/id/tr8614996102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tetőt Építek

Minden amit a tetőépítésről tudni érdemes!

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása